BrokerMap este o platformă deschisă care își propune să recreeze un spațiu sigur și eficient de colaborare și comunicare între inovatori.

În fața unei situații nemaiîntâlnite, creativitatea și inovarea sunt singurele reacții sănătoase. BrokerMap se adresează tuturor celor care au idei sau resurse și vor să contribuie la rezolvarea unor probleme nou apărute, uneori, cu un grad ridicat de complexitate și ale căror soluții necesită noi punți de colaborare.
BrokerMap e un răspuns rapid și natural menit să faciliteze într-o maniera etică și transparentă accelerarea proceselor care produc soluții pentru actuala criză epidemiologică.

Vreau să particip în BrokerMap Întrebări frecvente

BrokerMap mijlocește acest tip de intervenție, fie că acesta reprezintă o cerere sau o ofertă. Anunțurile nu vor fi moderate, întrucât BrokerMap e fundamentată de transparență, accesibilitate, spirit inovativ liber și conduită etică.

Postările membrilor comunității BrokerMap sunt publice, iar pentru a putea participa cu o cerere sau cu o ofertă, ai nevoie de un cont. Poți folosi contul tău BrainMap sau dacă nu ai deja unul, iți poți crea unul nou cu o adresă de e-mail validă. Din contul tău poți posta anunțuri si poți răspunde anunțurilor deja postate în public sau în privat (BrokerMap încurajează discuțiile deschise si publice, dar pentru ca suntem conștienți de delicatețea unor subiecte, platforma pune la dispoziție prin interfața sa o opțiune de comunicare securizată cu alți utilizatori)

Întrucât BrokerMap a apărut ca o soluție ad-hoc, creștem odată cu interesul vostru. Feedback-ul e vital în acest demers, așa că orice sugestie care ne poate ajuta sa îmbunătățim funcționalitatea de orice natură a platformei e binevenită. Contactează echipa BrokerMap la support@uefiscdi-direct.ro.

[T: 0.4074, O: 23]